PREDSJEDNICA REPUBLIKE HRVATSKE - POKROVITELJ FORUMA 2019

“Drago mi je što ste s namjerom osnaživanja hrvatskog gospodarstva odlučili prirediti poslovni događaj posvećen sinergiji zdravlja i turizma.

Stoga i ove godine sa zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad navedenim skupom, uvjerenja da će uspjeti okupiti kompetentne dionike iz industrije turizma i zdravstva u najširem smislu, s ciljem jačanja položaja Hrvatske i hrvatskog Jadrana kao poželjnog cjelogodišnjeg turističkog odredišta.

Uz iskrene želje za uspjehom u pripremi i

održavanju najavljenog događaja”

 

 


 MINISTARSTVO ZDRAVSTVA - POKROVITELJ FORUMA 2019

“Obavještavamo Vas kako Ministarstvo zdravstva prihvaća pokroviteljstvo nad 3. Investicijskim forumom zdravlja i turizma Adriatic regije, koji će se održati od 21. do 22. listopada 2019. godine.”

 S poštovanjem,


 MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA - POKROVITELJ FORUMA 2019

“Izvješćujemo Vas kako Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta prihvaća pokroviteljstvo nad 3. Investicijskim forumom zdravlja i turizma Adriatic regije.

Imajući u vidu potencijal Republike Hrvatske te raspoloživost resursa koji su neophodni za razvoj  zdravstvenog turizma kao i mogućnost produljenja turističke sezone te sprečavanje iseljenja radno sposobnog stanovništva Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta prepoznaje i pozdravlja Vaše dosadašnje aktivnosti usmjerene na poticanje i ostvarenje investicija u sektoru zdravstvenog turizma.”

S poštovanjem,


 MINISTARSTVO TURIZMA  - POKROVITELJ FORUMA 2019

Ministarstvo tuzima sa zadovoljstvom prihvaća pokroviteljstvo nad investicijskim forumom “3. Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije” te Vam želimo puno uspjeha u organizaciji.