Obzirom na svoju turističku prepoznatljivost i dugu tradiciju u turizmu, Hrvatska postaje poželjna destinacija u kojoj sve brojnija i dugovječnija starija populacija želi provesti više vremena i to tijekom cijele godine

Izgradnja novih, cjelovitih naselja u kojima će starija populacija naći ambijent koji im je u mnogočemu prilagođen, predstavlja veliku mogućnost za dobivanje novih stanovnika koji u takvim naseljima provode dio ili cijelu godinu u kvalitetnim životnim uvjetima i okruženju („Hrvatska Florida“); takve nove destinacije i novi gradovi, otvaraju nove poslovne prilike i mobiliziraju veliko zapošljavanje, potiču i ubrzani ekonomski rast zemlje u globalu.

Takva naselja omogućuju naseljavanje i mlađeg stanovništva koje je angažirano u najrazličitijim servisima takve visoko urbane i tehnološki napredne sredine.

Medicinska grupa d.o.o. je u ovoj vrsti projekata usko povezana sa američkom tvrtkom, registriranom u Washington DC, American Adriatic Health koja je joint-venture tvrtka sa Ambassador Care, tvrtkom koja ima više od 40 godina iskustva u zbrinjavanju I unapređenju zdravlja američkih umirovljenika I izvan Amerike.

Povjerite nam vaše zahtjeve u ovom području, rado ćemo vam pomoći od same ideje do izvedbe projekta za smještaj i kvalitetan život starije populacije.

Senior Citizen Hotel u Zagrebu

Senior Citizen Hotel u Zagrebu