Bura Medical Group d.o.o.
Uđite s nama u svijet zdravstvenog turizma

Tko smo?

Bura Medical Group d.o.o. je investicijsko-konzultantsko-tvrtka za razvoj projekata zdravstva i turizma. Kao konzultantska tvrtka specijalizirana za projekte zdravstvenog turizma u Hrvatskoj potiče i provodi projekte održivog rasta te zagovara i promovira brži razvoj posebnog oblika turizma koji spaja zdravstvenu industriju i turizam.

Tvrtka djeluje samostalno, ali funkcionira i po konceptu konzorcija tvrtki i stručnjaka odgovarajućih profila koji izrađuju različite stručne dijelove projekata – arhitektonski i tehnološki dio, ekonomske studije isplativosti, studija izvodljivosti, medicinske ekspertize, studija menadžmenta u hotelijerstvu, smjernice destinacijskog menadžmenta, marketiška analiza, organizacija ljudskih resursa...

  • KONZULTANT

    Pružamo usluge savjetovanja u razvojnim fazama zdravstveno i zdravstveno turistički orijentiranih projekata kao i savjetovanja u razvoju projekata koji još nemaju do kraja izdefiniranu koncepciju i financijsku konstrukciju. Projektni tim stručnjaka pruža i usluge izrade projektne dokumentacije.

  • KONZULTANT ZASTUPNIK

    Zastupnik investicijskih projekata iz područja zdravstva i zdravstvenog turizma; lobira i pronalazi načine realizacije projekata (investitori, developeri, izvori financiranja, vođenje projekata i sl.)

  • KONZULTANT INVESTITOR

    Sudjelujemo u investiciji kao partner ili suinvestitor.

NOSITELJ MISIJE ORGANIZIRANOG RAZVOJA ZDRAVSTVENOG TURIZMA U HRVATSKOJ

To znači da sa jednim ugovorom sklopljenim s Bura Medical Group d.o.o. imate osigurane sve struke i specijalnosti koje sudjeluju u izradi kompleksnog i potpunog projekta. Tim čine domaći i strani stručnjaci sa iskustvom u vođenju i izradi projekata u turizmu, zdravstvu i zdravstvenom turizmu – od projekata preobrazbi ciljanih destinacija i država koje su posljedično značajno poboljšale svoju ponudu u smislu produljenja sezone i boravka gostiju i pacijenata u tako promijenjenim i obogaćenim uvjetima pa do pojedinačnih projekata privatnih ili poslovnih subjekata koji su svoju ponudu prilagodili zdravstvenom turizmu, posebno uvođenjem inovativnih programa i koncepata (medicinski wellnes, izgradnja „silver naselja – odmarališta, moderna zdravstvena infrastruktura i slično).