PRVI AHT INVEST FORUM koji se održao od 11. do 13.listopada 2017. godine predstavio je projekt „Pašman“ i ugostio  g.Jeffa Blackarda, vlasnika i direktora tvrtke Blackard Global iz Dallasa koji je svoje poslovne poteze kao što je i najavljeno na Forumu, nastavio u Hrvatskoj.

Projekt kojeg je MG predstavila na pozornici AHT Invest Foruma pred zainteresiranim predstavnicima ugledne poslovne javnosti iz regije i svijeta, kreće u realizaciju.

Ovo je potvrda organizatorima događaja o uspješnosti ideje kao i podstrek da nastave dalje s pripremom novog izdanja koje nas očekuje u listopadu ove godine u Zagrebu.

„Nastavit ćemo s prezentacijom aktualne ponude koju Hrvatska i Adriatic regija imaju te rado pomoći u pripremama projekata koji nisu dok kraja izdefinirani. Vjerujemo kako se sve više ulagačkog kapitala okreće projektima iz zdravstva i turizma, što dokazuje i aktualan slučaj sa velikom američkom tvrtkom Blackard Global i projektom „Pašman“, a mi smo ovdje da damo svoj doprinos da se oni i požure i u konačnici ostvare“, poručili su iz Medicinske grupe